Even voorstellen!

Nauya is het bedrijf van Ronald van den Bosch, die hiernaast ook al jaren bekend is als radiomaker voor onder meer NCRV, KRO, Radio M Utrecht. Hij is op dit moment te beluisteren als presentator bij Radio Gelderland en als voice-over in spotjes, televisieprogramma's en documentaires. Naast zijn radiowerk is hij altijd actief geweest als grafisch kunstenaar en heeft posterontwerpen gedaan voor festivals, boekomslagen getekend en verschillende logo's ontworpen. Met Nauya Art & Design wordt die passie nu professioneel voortgezet.


Wat vinden de klanten van Nauya?

Het is nooit eenvoudig om je eigen werk te beoordelen. Dat laten we liever aan onze klanten over. Hieronder ziet u een aantal van hun meningen.

 • "Ronald vraagt en luistert, nodigt je uit creaties 'te proeven' en is pas tevreden als jij dat bent."

  L.G.C. Niels
  LoketNiels
 • "Doordat ik bij elke stap in het proces erg nauw betrokken werd (...), voelt het eindresultaat dan ook heel erg als mijn logo."

  J. Tolsma
  Almamater Business
 • "Ronald is professioneel, creatief, werkt hard en maakt heerlijke cappuccino ;-)"

  I. Barzilay & M. Jacobs
  Je Beste Indruk!
 • "[Ronald] heeft aan een paar woorden genoeg om de juiste illustratie te creëren. Een algemene omschrijving wordt een detaillistische weergave van je gedachten."

  J.B. te Boekhorst
  Schrijver "Jacht op de Kerstschat"
 • "Ik had wat contouren in mijn hoofd van wat ik wilde en kon vooral goed benoemen wat ik niet wilde. Ronald is in staat geweest te definiëren wat ik zocht en dat met zijn creativiteit om te zetten in ruwe schetsen."

  L.G.C. Niels
  LoketNiels
 • "Eind vorig jaar heb ik besloten mijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden en wilde daarbij een passend logo en huisstijl. Ik heb daarvoor Ronald gevraagd en wat mij direct opviel was zijn persoonlijke benadering."

  J. Tolsma
  Almamater Business
 • "Ronald is betrokken en luistert naar wat je wilt (...). Vervolgens vertaalt hij, in ons geval, onze ver uiteenlopende creatieve uitspattingen naar een animatie die in één keer raak is!"

  I. Barzilay & M. Jacobs
  Je Beste Indruk!