Welkom in het animatie-tijdperk!

Steeds meer mensen komen bij ons voor een animatie. Tenslotte heeft (bijna) iedereen een website, Facebookpagina en/of LinkedIn-account en animaties zijn de ideale manier om een boodschap over te brengen. Veelzijdiger dan film, boeiender dan PowerPoint en makkelijker te verspreiden dan een folder. Of u nou op zoek bent naar een "explanimation" om een ingewikkeld product of toepassing uit te leggen aan een breed publiek, of dat u probeert om uw droge presentatie een stuk dynamischer te maken, wij kunnen helpen!

Nauya Art & Design maakt animaties op maat voor uw site, presentatie, film, app, of wat dan ook. In elk gewenst bestand, van een gifje tot HD. Van handgetekende tekenfilm tot professionele motion graphics, we bespreken graag de vele mogelijkheden met u!

Bekijk onze filmpjes hieronder!

Vul ons contactformulier in voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoeveel mogelijk is.

Hoeveel kost een animatie?

Als u het woord animatie al eens ge-googled heeft, heeft u vast gelezen dat animatie duur is. Logisch, want het gaat om handwerk en alles in een filmpje moet worden ontworpen en geanimeerd. Maar dankzij vooruitgang in software en hardware, is het maken van een animatie tegenwoordig minder arbeidsintensief dan vroeger en is het maken van een filmpje daardoor ook betaalbaarder geworden voor een groter publiek. Bovendien is een animatie een investering die een lange tijd meegaat en een veel groter (en moderner) bereik heeft dan bijvoorbeeld een advertentie in een vaktijdschrift. 

Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel variabelen die een animatie duurder of goedkoper kunnen maken.  Wilt u een filmpje van 20 seconden of een minuut? Weet u al hoe alles er uit moet zien of moet er nog veel worden ontworpen? Moet er een voice-over bij? Hoe zit het met muziek? Het is daarom onmogelijk om de bovenstaande vraag hier te beantwoorden, maar we weten zeker dat een animatie ook voor u betaalbaar is! We gaan graag eens met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Werkwijze

1. We beginnen altijd met een verkennend gesprek om te kijken wat u nodig heeft, hoe u de animatie wil gebruiken en wat de doelgroep zal zijn. We zullen meedenken en suggesties doen om te zorgen dat uw filmpje binnen uw budget valt. Na dit gesprek krijgt u een offerte van ons.

2. We gaan werken aan een Storyboard. In een serie schetsen wordt uitgelegd hoe het filmpje er uit komt te zien en worden het uiterlijk en de stijl bepaald. Dit Storyboard wordt aan u ter goedkeuring voorgelegd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij gebruik van een voice-over wordt een professionele stem ingehuurd om alles in te spreken.

Dan begint het animatieproces. De tekeningen worden gemaakt en geanimeerd.

Het eindresultaat wordt aan u voorgelegd en ook dan is er nog ruimte om kleine dingen aan te passen. Dan hebben we het over details die niet in het goedgekeurde storyboard en stijlboek stonden (zoals bepaald bij punt 2).